Lychnis coronaria (Prikneus)
Afbeelding

Lychnis coronaria (Prikneus)

Deze magentakleurige prikneuzen vind ik het mooist. Ze geven elke border een boost. Maar er bestaan dus ook witte prikneuzen, en witte met een beetje roze. Prikneuzen zijn nu bijna weer uitgebloeid in de tuin. Ik trek ze met bossen uit, zodat de zaailingen die nu al zichtbaar zijn de ruimte krijgen.

Een gedachte over “Lychnis coronaria (Prikneus)

  1. Lieve Eric, Lychnis is prachtig en zorgeloos en ook al is de kleur nogal fel… het past toch overal!!! We hebben alle laurieren gesnoeid. Er was een Photinia dood gegaan en ik heb een nieuwe gekocht bij Milly en ook 4 geranium Anne Thomson ( die knalroze van jou?) en voor de rest… wateren enz. liefs van G.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s