2 gedachtes over “Erythronium ‘Pagoda’ (Hondstand)

  1. Ja, gevonden!
    Ik weet iets van moestuinen af: het is vallen en opstaan. Elk jaar is anders: te droog, te nat, lang koud of juist vroeg warm en daarna nog een venijnige nachtvorst. En je deelt je tuin altijd met een heleboel diertjes: mieren, luizen, slakken,vogels etc. Daar moet je wel tegen kunnen. Overigens, vroeg ik mij af: is deze bloem eetbaar? De daglelie wel, maar dit is volgens mij een ander soort.
    Ik wens jou (en mij) een goed tuinjaar.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s